Karakteristiek wonen naar wens

Comfortabele woningen in Werkendam

De Werf staat voor variatie. Kiest u voor de rust van de Amerscamp, het vrije uitzicht aan het Plein of de dynamiek van de Hoogstraat?

Naast de gebouwen en locatie zijn de appartementen ook onderscheidend anders van opzet. De zogenaamde doorzonwoningen aan de Hoogstraat zijn ook nog eens flexibel in te delen. Optioneel kan hier gekozen worden voor een derde slaapkamer. Met 15 typen kunt u zeker uw eigen woonstijl kiezen in De Werf. Op het dak van de binnentuin is bijvoorbeeld een charmante studio met dakterras gesitueerd en de absolute topper is de derde verdieping met een royale penthouse met dakterras van 65 m2. Hoe wilt u wonen? Op deze plek in het centrum van Werkendam kunt u straks wonen naar wens.

Het plan

Hoogstraat

86-110 m2

De appartementen aan de Hoogstraat zijn royaal en variëren in formaat en indeling. Kiest u voor een derde slaapkamer of misschien toch voor de doorzon living van ruim 50 m2? Wat een ruimte en mogelijkheden!

Het hoekappartement onderscheidt zich door een straatgerichte living over de gehele frontbreedte. Dankzij de zuidelijke ligging van het terras aan de daktuin, kunt u ook een prachtige buitensetting creëren.

Plein

70 - 99 m2

Woont u aan Het Plein, dan geniet u een vrij uitzicht in de living. Met twee fijne slaapkamers ontstaat een compleet compact appartement dat u naar wens kunt stylen. Een loggia of een terras aan de daktuin? Aan de u de keuze! De oppervlakten variëren van circa 70 tot 90 m2.

Op de begane grond is een groot appartement van bijna 100 m2 gesitueerd. Het royale aangrenzende terras geeft een privé toegang tot de externe berging van deze specifieke woning.

Amerscamp

59 - 172 m2

Rust en ruimte is kenmerkend voor de appartementen aan de Amerscamp. Royale appartementen met een brede zonnige frontligging. De verschillende types hebben allen een terras aan de daktuin en op de eerste en tweede woonlaag komt daar nog een balkon/loggia bij aan de voorzijde.

Op de begane grond woont u wel heel privé, deze woningen hebben een eigen voordeur aan de straatzijde en een royaal terras met een zuidelijke ligging. Aan de daktuin is ook nog een leuke studio gesitueerd met een grote living en een aparte grote slaapkamer. Het privéterras nodigt daarbij uit om lang buiten te verblijven.

De derde verdieping is gereserveerd voor een extra luxe penthouse met eigen opgang. Het penthouse biedt de ware levensgenieter een bijzondere living met fraaie glaspartijen rondom, drie slaapkamers, een tweede badkamer, een inloopkast en een enorm dakterras van 65 m2 op het zuiden en westen. Hier komen woondromen uit.

Inschrijven

Interesse in een appartement in De Werf? Neem nu contact op met de makelaar en reserveer nu uw duurzame woning in het gezellige centrum van Werkendam!

Inschrijven
Hoe wilt u wonen? Maak uw woondroom waar op De Werf!