In en om de woningen

Op De Werf woont u in het historische hart van het dorp, omringd door eigentijds comfort.

Van werkblad tot keuken apparatuur

Het luxe afwerkingsniveau: keukens & sanitair

Een keuken is net zo persoonlijk als uw manier van leven. Er is geen keuken voorzien bij de woningen in De Werf. De aannemer zal u introduceren bij de keukenleverancier die vanaf het prille begin bij het project betrokken is. Zij kunnen u daardoor volledig begeleiden bij een passende invulling van uw keuken.

De badkamer en het sanitair geven bij uitstek dat gevoel van ontspanning waarmee u de dag graag begint en eindigt. In de basis is voor alle woningen het sanitair en tegelwerk voorzien. De sanitair leverancier van het project is daarbij ook uw partner voor al uw extra wensen.

Er is een luxe basis bedacht voor uw sanitair en tegelwerk, maar u bent vrij om de definitieve afwerking te personaliseren naar uw persoonlijke wensen.

Uw comfort in De Werf

U bent vrij in de keuze voor uw keuken. De aannemer introduceert u graag bij de keukenleverancier van het project.De badkamer is standaard voorzien van thermostatische douchemengkranen, een draingoot, een douchescherm en luxe sanitair o.a. een fraai badkamermeubel.Groot formaat vloer- en wandtegels in de badkamers en toiletten. Vloertegels 450 x 450 mm en wandtegels 250 x 450 mm.

Maximaal comfort, wat een luxe!

Comfortabele woningen in Werkendam

Stelt u zich voor. U komt aanrijden via de Amerscamp en parkeert uw auto op uw eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage. U loopt nog even naar uw privé berging die aan de zijde van Plein gesitueerd is of neemt direct de lift die zich centraal aan de zijde van de Amerscamp bevindt. U kunt natuurlijk ook de trap nemen naar uw woonverdieping, deze is eveneens gesitueerd aan de zijde van de Amerscamp.

Op de eerste verdieping treft u een gezellige binnentuin waar u nog even bijpraat met een van de buren waarna u zich naar uw appartement begeeft op uw woonverdieping. Ontmoeten staat centraal in De Werf en deze indeling geeft u alle mogelijkheid om medebewoners te ontmoeten wanneer u dit wenst.

Voor alle appartementen is standaard 1 parkeerplaats en 1 berging aanwezig. De berging is voorzien van een gelijk sluitend slot en een stroompunt om uw fiets op te laden. Voor de grotere appartementen en de penthouse zijn 2 parkeerplaatsen gereserveerd.

Geniet van het comfort van een bijna energieneutrale woning!

De Werf en duurzaamheid

Bouwen en wonen staan in het teken van energieverbruik en duurzaamheid. Uw kosten worden wellicht op dit moment voor een groot deel bepaald door gas- en elektraverbruik. De woningen in De Werf zijn nagenoeg energieneutraal. Door toepassing van een lucht-warmtepomp met vloerkoeling geniet u alle comfort in uw gasloze woning.

Om elektrakosten te reduceren zijn alle woningen voorzien van zonnepanelen met een eigen omvormer. Het voordeel komt dus direct ten goede aan u. Daarnaast worden er zonnepanelen geplaatst ten behoeve van de algemene ruimten.

Inschrijven

Interesse in een appartement in De Werf? Neem nu contact op met de makelaar en reserveer nu uw duurzame woning in het gezellige centrum van Werkendam!

Inschrijven